Videokamera

TV-inspektion

Få overblik over skader

TV-inspektion af kloak

Der kan være mange årsager til at få en TV-inspektion af din kloak.

En TV-inspektion af din kloak giver en kortlægning af hele boligens kloaksystem, og dennes tilstand. Vi kan give nøjagtigt placering af brønde (også skjulte brønde), og identificerer eventuelle fejl og mangler, herunder utætheder, brud, forstoppelser, årsag til rotteproblemer, mangelfuldt kloakarbejde, trærødder i rørerne mv. Kort sagt får du et udførligt indblik i hele din kloak.

Skal du købe ny bolig, anbefaler vi at få en “tilstandsrapport” over ejendommes kloak med en TV-inspektion før huskøb.

I nogle tilfælde vil det være nødvendigt at spule dele af din kloak for at udføre TV-inspektionen, hvilket kan medføre en mindre merudgift. Dette kan være, hvis der er sten, grus, fedt eller andre faste aflejringer i kloakken, som blokerer for kameraet.

Sådan foregår en TV-inspektion

Stik-kamera filmer hele kloaknettet

En TV-inspektion udføres typisk med et lille kamera, der indføres i kloakken via en brønd på din matrikel. Vi anvender et stik-kamera, der muliggør at filme hele kloaknettet, – også når det grener ud i flere stik.

Optaget og gemt på film

Hele dit kloaksystem vil blive gennemgået, optaget på film og efterfølgende vurderet via en monitor.

Konkret rapport

Herefter udarbejdes en rapport af kloakmesteren, som kan bruges til dokumentation ved for eksempel forsikringssager, køb eller salg af bolig mv.

F.A.Q.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en tv-inspektion af kloakken?

Prisen på en TV-inspektion koster typisk mellem DKK 2.000 – 4.000 afhængigt af størrelsen på din ejendom. 

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion er en kamera-undersøgelse af din kloak, der giver visuel indblik i tilstanden på din kloak, herunder slitage, rørbrud, huller i brønde, stoppet afløb og eventuelle rotteskader.  TV-inspektion er også et værktøj vi anvender, for præcist at lægge plan for udbedringer. 

Referencer

Vi har mange års erfaring

ProKloak Aps
ProKloak Aps laver TV-inspektion af kloak

Trustpilot

"
Brian og Lars forede et kloakrørstykke og samlede en samling, som var ‘gået af led’ topprofessionelt efter kamerainspektion. Sluttede af med fin oprydning med græs og planter på plads. God stil i øvrigt med opkald før de ankom og alle aftaler blev overholdt.

Marianne

Utrolig søde til at dele brugbare informationer og rådgive dig, de ligger en ære i at udføre dit præcise ønske på den korrekte måde. Jeg kan varmt anbefale dem. Super sjove og hyggelige mennesker at have med på sit projekt. Kæmpe tommel op her fra. 🙂

Danni

PROKLOAK

aftal ET HJEMMEBESØG
Eller få et uforpligtende tilbud

Send os en mail

kontakt@prokloak.dk

Vi bor

Teglværksvej 1, 4000 Roskilde

Besøg os på Facebook

fb.com/ProKloak

Privatlivspolitik | Cookiepolitik

Bank: 2280 9026309333 MobilePay

ProKloak Aps Teglværksvej 1, 4000 Roskilde CVR: 42627933