højvande

Højvandssikring

Installation, service og reparation til en god pris

Højvandssikring af kloak

Flere og flere oplever, at deres kloak ikke kan følge med de mængder vand, der kan komme fra eksempelvis kraftig regn, skybrud, stormflod og højvande. Dette kan resulterer i et mareridtsbillede med sort kloakvand inde i huse og kældre, der giver ødelæggende vandskader på alt inventar. 

Løsningen er at få installeret højvandssikring i din bolig. Vi monterer højvandslukke, og undgår dermed tilbageløb af spildevand og regnvand i kloakken. At sikre din kælder eller ejendom mod vand kan være relativt simpelt. Vi skifter alle dine eksisterende gulvafløb til nogle specielle afløb med klapper, der lukker for tilbageløb. Har man også toilet i kælderen er det ønskværdigt at installere en brøndpumpe til hele kælderen. 

Der findes utroligt mange løsninger, og ovenstående er blot et udsnit. Kontakt gerne Prokloak, så kan vi sammen finde den bedste løsning til dig.

 

Sådan virker det

Klappen går ned

Højvandslukke virker således, at spildevand kontinuerligt kan løbe væk fra huset og ud i kloakken. Skulle det dog ske, at vandtrykket stiger udefra og skaber tilbageløb, vil to klapper lukke i, og sikre mod indtrængende vand.

Holder tæt

Jo større trykket er udefra, jo tættere presses klapperne i.

Årligt eftersyn

Da højvandssikring handler om sikkerhed for, at der ikke kommer vand ind igen, kræver højvandlukke årligt eftersyn. Vi tilbyder selvfølgelig en serviceaftale.

F.A.Q.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad Koster højtvandsikring?

Prisen, inklusiv montering, af højtvandlukke ligger mellem DKK 7000-12.000 / stk.

reparation og service af højtvandslukke?

Producenten anbefaler et årligt eftersyn for at funktionssikre. 

Prokloak tilbyder serviceaftale med årligt eftersyn koster fra DKK 1500 afhængig af antal og type højtvandssikring.

Referencer

Vi har mange års erfaring

Højvandssikring ved opgravning
Rist til højvandssikring
Bad og afløb

Trustpilot

"
Brian og Lars forede et kloakrørstykke og samlede en samling, som var ‘gået af led’ topprofessionelt efter kamerainspektion. Sluttede af med fin oprydning med græs og planter på plads. God stil i øvrigt med opkald før de ankom og alle aftaler blev overholdt.

Marianne

Utrolig søde til at dele brugbare informationer og rådgive dig, de ligger en ære i at udføre dit præcise ønske på den korrekte måde. Jeg kan varmt anbefale dem. Super sjove og hyggelige mennesker at have med på sit projekt. Kæmpe tommel op her fra. 🙂

Danni

PROKLOAK

aftal ET HJEMMEBESØG
Eller få et uforpligtende tilbud

Send os en mail

kontakt@prokloak.dk

Vi bor

Teglværksvej 1, 4000 Roskilde

Besøg os på Facebook

fb.com/ProKloak

Privatlivspolitik | Cookiepolitik

Bank: 2280 9026309333 MobilePay

ProKloak Aps Teglværksvej 1, 4000 Roskilde CVR: 42627933