Skader

Forsikringssager

Udbedringer med kvalitet, faglighed og præcision

Forsikringssager

Har du skader på dit kloaksystem, vil din almindelige husforsikring i langt de fleste tilfælde dække. Har du skader på et nyligt købt hus, kan man i enkelte tilfælde få en ejerskifteforsikring til at dække, – det er dog yderst sjældent. Vi anbefaler derfor altid den almindelige husforsikring, da processen ellers kan blive en tung og langvarig omgang, og i mange tilfælde alligevel ende ud i en afvisning.

Hvad forsikringen dækker, kan være utroligt svært at svare på, da selskaber og tilkøb kan variere.

Alle forsikringer dækker typisk det, vi kalder “pludselig opstået skade”, og mange har efterhånden også “udvidet rørskade” med som standard dækning. Nogle selskaber dækker brønde, andre gør ikke. Nogle selskaber har afskrivning, andre har ikke.

I alle forsikringssager kræver forsikringsselskabet en TV-inspektion af kloakken til dokumentation, – Prokloak står gerne for dette.

Udbedring af en forsikringsskade på din kloak, skal altid laves af en autoriseret kloakmester. Mange forsikringsselskaber benytter sig af såkaldte “Scalepoint håndværker”, – egne forsikringshåndværkere. Du, som forsikringstager, kan dog til en hver tid selv vælge, hvilken håndværker du vil bruge, – forsikringens eller egen præference. 

 

Sådan gør vi

1

Kontakt

Der er opstået problemer med kloakken, og du, som kunde, tager kontakt til Prokloak.

2

Undersøgelse

Vi aftaler et besøg, hvor vi gennemgår din kloak for fejl og mangler med en TV-inspektion og evt. spul (dette dækkes af forsikringen, såfremt der dokumenteres skade). Er der fundet skade sendes dokumentation af denne til dig, som kunde, sammen med et tilbud på udbedringerne. Dette videresender du til dit forsikringsselskab.

3

Løsning

Når forsikringen har accepteret, vil Prokloak sikrer udbedring i høj kvalitet og den bedste løsning for dig.

F.A.Q.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken forsikring dækker kloakskader?

Den almindelige husforsikring. I meget sjældne tilfælde ejerskifteforsikring ved køb af ny bolig.

Hvad dækker forsikringen?

Forundersøgelse til lokalisering af skaden samt udbedringen af denne.

Hvem må udbedre forsikringsskader?

Det må en autoriseret kloakmester. Man skal huske, at man som forsikringstager til en hver tid, selv må vælge den håndværker, man har mest tillid til, – også selvom det ikke er forsikringens egne håndværkere.

Referencer

Vi har mange års erfaring

Forsikringssager - Opgravning
Forsikringssager - Kloak
Forsikringssager - Afslutning og oprydning

Trustpilot

Brian og Lars forede et kloakrørstykke og samlede en samling, som var ‘gået af led’ topprofessionelt efter kamerainspektion. Sluttede af med fin oprydning med græs og planter på plads. God stil i øvrigt med opkald før de ankom og alle aftaler blev overholdt. Marianne
Utrolig søde til at dele brugbare informationer og rådgive dig, de ligger en ære i at udføre dit præcise ønske på den korrekte måde. Jeg kan varmt anbefale dem. Super sjove og hyggelige mennesker at have med på sit projekt. Kæmpe tommel op her fra. 🙂 Danni

PROKLOAK

aftal ET HJEMMEBESØG
Eller få et uforpligtende tilbud

Send os en mail

kontakt@prokloak.dk

Vi bor

Teglværksvej 1, 4000 Roskilde

Besøg os på Facebook

fb.com/ProKloak

Privatlivspolitik | Cookiepolitik

Bank: 2280 9026309333 MobilePay

ProKloak Aps Teglværksvej 1, 4000 Roskilde CVR: 42627933